دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان

در این دوره کلیه مباحث لازم در زمینه هوشمند سازی ساختمان به صورت تئوری و عملی در سه دوره مجزا از مبتدی تا پیشرفته به دانشجویان عرضه می شود. با اتمام دوره مدرک معتبر داخلی و بین المللی هم به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد و می توان به کمک این دوره کامل و جامع، با دستی پر وارد بازار کار شد. بهره گیری از آموزه های حرفه ای ترین اساتید در زمینه هوشمند سازی ساختمان از دیگر مزیت های این دوره در موسسه کارن می باشد.

بررسی جزئیات دوره آموزشی هوشمندسازی ساختمان

دنیای هوشمند، از مهمترین دستاورد های تکنولوژی های امروز است. بسیار تلاش شده تاکنون اشیا نیز مانند انسان ها، تفکر هوشمند و انسان گونه داشته باشند. افزودن هوشمندی به اشیا، اکنون باعث شده تا بار بسیاری از وظایف از دوش انسان ها برداشته و بر روی اشیا قرار گیرد. در دنیای امروز، هوشمند سازی یکی از پرطرفدار ترین استفاده ها از تکنولوژی است. این علم به حوزه ساختمان سازی نیز راه پیدا کرده و هوشمند سازی ساختمان ها، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. از این رو، هوشمند سازی ساختمان را می توان به عنوان یکی از سودآورترین حرفه های فنی معرفی کرد که علاقه مندان بسیاری را جذب خود کرده است. دقت بالا و عدم نیاز به استفاده از انسان ها، یکی از مهمترین دلایل استفاده از این علم در حوزه ساختمان سازی است.

پیشنهاد شگفت انگیز! خدمات هوشمندسازی ساختمان فقط برای امروز!

تماس بگیرید       02126808852

معرفی دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان

به طور کلی، یک ساختمان یا خانه هوشمند، جاییست که شما می توانید بخش های مختلف آن را، از جزئی ترین ها گرفته تا فرایند های بزرگتر، از راه دور و بدون نیاز به حضور کنترل کنید. در این ساختمان ها، کنترل صوتی، کنترل روشنایی، اطفا و اعلام حریق، دزدگیر ها و به طور کلی اکثر بخش های مورد نیاز برای امنیت و محافظت از ساختمان، به صورت کاملا هوشمند بوده و با حداقل نیاز به دخالت انسان کار می کنند.

اما برای داشتن یک خانه هوشمند، نیاز است تا با هوشمند سازی آشنایی داشته باشید. برای این کار، شرکت در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان و کارگاه های مربوط به آن، اولین و مهمترین قدم است. این کارگاه ها، باید صفر تا صد فرایند آموزش هوشمند سازی منازل را یاد داده و پس از آن، با اعطای مدرک، می توانید وارد بازار کار این حرفه شوید.

دوره هوشمند سازی ساختمان شرکت کارن، با آموزش کامل و صفر تا صد فرایند هوشمند سازی، می تواند راه شما را برای ورود به بازار کار هموار کرده و نیازمند آموزش های دیگر نباشید. این آموزش ها هم به صورت عملی و هم به صورت تئوری، به طور کامل، کار با بخش های مختلف از جمله سنسور ها، اطلاع دهنده ها، دستگاه های کنترلی، اپلیکیشن های کاربر و… را آموزش خواهند داد که از آنها می توان در تمامی بخش ها استفاده کرد.

سرفصلهای مربوط به هوشمند سازی

حال سوال اینجاست که در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، چه بخش هایی را خواهید آموخت؟ آیا این بخش ها به طور کامل نیاز های شما برای یادگیری هوشمندسازی ساختمان را پوشش خواهد داد؟

برای پاسخ به این سوالات لازم است تا با سرفصل های این دوره آشنا شویم. به طور کلی، سرفصل های ذکر شده، به همراه موارد بیشتری که در طی دوره نیاز به آنها احساس می شود، به شما آموخته خواهد شد. پس از اتمام دوره، در صورت توجه کافی به آموزش های مدرسین، که خود از متخصصین این حوزه هستند، شما به طور کامل به این حوزه مسلط خواهید بود. بخشی از سرفصل های مهم دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، به صورت زیر است:

آموزش برق عمومی ساختمان پیش نیاز مربوط به هوشمند سازی ساختمان

نخستین چیزی که در فرایند هوشمند سازی ساختمان به آن نیاز دارید، آشنایی با برق عمومی ساختمان است. بخش های مختلفی از این دستگاه ها نیازمند برق کشی دارند. شما باید بتوانید سیم کشی های بخش های مختلف را به صورت ایمن و استاندارد انجام دهید. آشنایی با این بخش، در اصول ایمنی کار نیز اهمیت ویژه ای دارد که به صورت کامل، تا جایی که مورد نیاز است، در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان آن را خواهید آموخت.

آموزش برق صنعتی شامل معرفی تجهیزات صنعتی و مدارهای فرمان متداول

دستگاه های صنعتی، معمولا به برق سه فاز و فشار قوی احتیاج دارند. آموزش هایی که یک برقکار ساختمان میبیند، مخصوص برق عمومی ساختمان است و هرگز نمی توان برای کار با برق صنعتی از این آموخته ها استفاده کرد. برق صنعتی، تجهیزات صنعتی که در هوشمند سازی ساختمان مورد نیاز است و مدار های فرمانی که بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند، در این بخش آموزش داده می شود.

مقدمه ای بر ساختمان هوشمند و تاریخچه آن

دو قسمت قبل، پیش نیاز های دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان است. پس از آن که برقکاری های مورد نیاز را آموختید، بررسی میکنیم که ساختمان هوشمند چیست، چه زمانی مورد استفاده قرار میگیرد و پیشینه استفاده از این ابزار و تجهیزات در ساختمان مربوط به چه زمانی و کجا است.

آموزش نصب عملی و راه اندازی تمامی تجهیزات هوشمند سیمی و بی سیم

هوشمند سازی ساختمان، خود از بخش های مختلفی تشکیل شده که بسته به هزینه و شرایط مورد نیاز، مورد استفاده قرار می گیرد. این بخش ها خود شامل تجهیزاتی هستند که هر یک، به نحوی راه اندازی می شوند. در این دوره با نحوه نصب این دستگاه ها و راه اندازی هر یک از آن ها به صورت عملی آشنا خواهید شد.

بررسی پروتکل KNX

نحوه ارتباط بین اجزای مختلف، در دوره هوشمند سازی ساختمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با استفاده از پروتکل KNX یا Konnex، می توان این هماهنگی بین اجزای مختلف را ایجاد کرد. این پروتکل، یک پروتکل ارتباطی است که بر مبنای مدل مرجع OSI در سطح لایه فیزیکی و کابل انتقال فعالیت می کند. در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، پروتکل KNS و نحوه استفاده آن را آموزش خواهید دید.

بررسی برند TIS

خدمات و محصولات هوشمند سازی منازل، توسط برند های مختلفی انجام می شود. یکی از محبوب ترین و معروف ترین برند های تولید محصولات خانه هوشمند، برند TIS است. طبق بررسی های انجام شده، این برند جزو 10 شرکت برتر تولید کننده لوازم هوشمند سازی منازل است که در این آموزش، با استفاده از این لوازم، به طور عملی به آموزش این حرفه می پردازیم.

آموزش هوشمند سازی با PLC Logo

با گسترش هوشمند سازی ها، استفاده از mini plc ها که دارای ورودی و خروجی های محدود هستند، گسترش یافته است. از این رو، شرکت های مختلف، اقدام به تولید این نوع از PLC ها کرده اند. شرکت زیمنس نیز یکی از شرکت هایی است که با معرفی mini plc های خود با نام LOGO توانسته بخش مهمی از بازار این قطعات را در دست بگیرد. در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان نحوه استفاده و پروگرام کردن این دستگاه ها را خواهید آموخت.

بررسی پروتکل X10

پروتکل X10 در هوشمند سازی ساختمان - خانه هوشمند

این پروتکل، یکی از پروتکل هاییست که امکان ارتباط اجزای یک سیستم اتوماسیون خانگی را با یکدیگر، از طریق سیم کشی هایی که در ساختمان موجود است، فراهم می کند. صرفه جویی در مصرف، سهولت در استفاده، نصب آسان و… همه از دلایلی است که این پروتکل، محبوبیت زیادی پیدا کرده و به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. آموزش نحوه کار با این پروتکل، به طور جامع در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان قرار دارد.

بررسی پروتکل Broadlink

یکی از پر استفاده ترین پروتکل های مورد استفاده در هوشمندسازی ساختمان، پروتکل برودلینک است. دستگاه هایی که در خانه هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند، باید امکان انتقال داده از طریق پروتکل ارتباط رادیویی فراگیر را داشته باشند. این پروتکل، امکان ارتباط بین دستگاه های مختلف Broadlink را برقرار می کند.

آشنایی با تجهیزات Broadlink

برای داشتن خانه ی هوشمند، نیازمند وسایل و ابزار خاصی هستیم. این ابزارها باید بتوانند به طور ایمن و البته به راحتی، با یکدیگر ارتباط داشته باشند. شرکت Broadlink از نخستین شرکت هایی است که اقدام به تولید لوازمی منحصر به خانه های هوشمند کرده است. یکی از پرکاربرد ترین ابزارهای تولید این شرکت، هاب ام.آر.دبلیو است. دستگاه های این شرکت بسیار آسان از طریق wifi متصل می شوند. آشنایی با ابزارهای مورد نیاز در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان انجام می شود.

آموزش هوشمند سازی با آردوینو

بخش عظیمی از فرایند هوشمند سازی، با استفاده از مفهومی به نام اینترنت اشیا انجام می شود. این مفهوم که مدت زیادی نیست در دنیای تکنولوژی وارد شده است، می تواند هر یک از دستگاه هایی که تا کنون مورد استفاده قرار می گرفته است را به دستگاهی هوشمند تبدیل کند. این فرایند، از طریق برنامه نویسی های سخت افزاری انجام می شود و به دستگاه های خاصی نیازمند است. از جمله پرکاربردترین دستگاه های مورد استفاده در اینترنت اشیا، آردوینو است. استفاده از این دستگاه، نیازمند یادگیری و آشنایی با کدنویسی های مخصوص به آن است که در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، به طور جامع به آن پرداخته می شود.

بررسی تخصصی ماژول های TIS

رله ها، بخش مهمی از دستگاه های الکترونیکی را تشکیل می دهند که در هوشمند سازی ساختمان نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. ماژول های TIS با توسعه رله های هوشمند که با کمترین نیاز به سیم کشی، می توانند فعالیت داشته باشند و همچنین دستگاه هایی مانند کلید کنترل روشنایی لمسی، سنسور های حرکتی و… فرایند هوشمند سازی را بسیار راحت تر کرده است. در این بخش، به صورت کامل و تخصصی، ماژول های مورد نیاز TIS را بررسی خواهیم کرد.

بررسی موتورخانه هوشمند

در ساختمان های امروز، موتورخانه یکی از بخش های اساسی است که هوشمند سازی به آن راه پیدا کرده است. با تبدیل موتورخانه معمولی به موتور خانه هوشمند، خواهید توانست در مصرف انرژی صرفه جویی کنید. از استهلاک و خرابی های ناگهانی که قابلیت پیشگیری دارند، جلوگیری کنید و مهمتر از همه، امنیت موتورخانه را فراهم کنید. زیرا یکی از خطرپذیر ترین بخش های ساختمان، موتورخانه است.

بررسی پارکینگ های هوشمند

مدت زیادی نیست که از تجهیزات هوشمند سازی در پارکینگ ها، مخصوصا پارکینگ های عمومی استفاده می شود. حفظ امنیت از مهمترین جنبه های یک پارکینگ هوشمند است. علاوه بر آن، جلوگیری از حوادثی مانند آتش سوزی، باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد. از جنبه های دیگر استفاده از هوشمند سازی، می توان به صرفه جویی در مصرف انرژی زیادی که پیش از این در پارکینگ ها وجود داشت، اشاره کرد. در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان به طور کامل با ویژگی های یک پارکینگ هوشمند آشنا خواهید شد.

معرفی معماری هوشمند ساختمان

معماری هوشمند ساختمان، اصطلاحا به معماری اطلاق می شود که پیش از حضور ساکنان، بنای ساختمان را بر اساس هوشمندسازی قرار داده و از تمام جنبه های هوشمندسازی، در ساختمان استفاده می کند. هزینه ای که در این سبک از معماری برای هوشمندسازی پرداخت می شود، بسیار کمتر و در عین حال فرایند هوشمند سازی بسیار کارآمد تر خواهد بود. در این دوره، به طور کامل با یک معماری هوشمند ساختمان و بخش های مختلف این معماری آشنا خواهید شد.

معرفی ریزپردازنده ها و میکرو کنترلر های هوشمندسازی

میکروکنترلر ها در حقیقت، مینی کامپیوتر هایی هستند که در فرایند هوشمند سازی، نقش مغز سیستم را دارند. تمامی فرایندهای محاسبه و منطق، بر روی دوش میکرو کنترلر هاست و می توان گفت هیچ یک از دستگاه های دیگر، توانایی افزودن هوشمندی را به دستگاه ندارند. در این دوره با انواع میکروکنترلر ها و فعالیت آن ها آشنا می شوید.

بهینه سازی سیستم نظارتی با هوشمندسازی

هوشمند سازی ساختمان، از جنبه های مختلف انجام می شود و به بخش هایی تقسیم می شود. یکی از مهمترین بخش های دوره هوشمند سازی ساختمان، بخش نظارتی بر ساختمان است. این سیستم ها می توانند، پیش نیاز بخش های دیگر باشند و در آن ها مورد استفاده قرار بگیرند. بهینه سازی سیستم های نظارتی، چه از نظر مصرف و صرفه جویی در انرژی و چه از نظر عملکردی، با استفاده از هوشمند سازی انجام می شود.

بهینه سازی سیستم امنیتی با هوشمندسازی

سیستم های امنیتی، مرحله ای پس از نظارت بر ساختمان هستند که امنیت ساختمان را به صورت هوشمند فراهم می کنند. این سیستم ها نیز با استفاده از فرایند هوشمند سازی به طور کامل امکان بهینه سازی خواهند داشت. در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، نحوه برنامه ریزی و بهینه سازی سیستم های امنیتی را با استفاده از هوشمند سازی خواهید آموخت.

بهینه سازی سیستم حفاظتی با هوشمندسازی

نهایی ترین مرحله امنیت و نگهداری از ساختمان، سیستم های حفاظتی هستند. این سیستم ها به طور کلی دسترسی های غیر مجاز و رخداد های خطر آمیز را از ساختمان دور کرده و از آن در برابر این عوامل محافظت می کند. این سیستم ها، چه به صورت هوشمند استفاده شده باشند و چه معمولی، می توانند توسط فرایند هوشمند سازی، بهینه شوند.

آموزش دوربین مداربسته در هوشمند سازی ساختمان

دوربین های مدار بسته جزء مهمی از یک ساختمان هوشمند هستند. اطلاعات جمع آوری شده توسط این دوربین ها هم در بخش های نظارتی، هم امنیتی و هم تشخیص و جلوگیری از خطر مورد استفاده قرار می گیرد. انواع مختلفی از دوربین های مدار بسته وجود دارند. از جمله ویژگی های یک دوربین مداربسته که در فرایند هوشمند سازی مورد استفاده قرار می گیرد، دارا بودن قابلیت استفاده از مادون قرمز، همراه با ویژگی های خاص دیگر است. در این آموزش با دوربین ها، نصب و راه اندازی آنها آشنا خواهید شد.

آموزش سیستم اعلام سرقت در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان

بسیار رخ می دهد که افراد، تنها سیستم های اعلام سرقت از ساختمان هوشمند را مورد استفاده قرار می دهند. بنابراین می توان گفت سیستم های اعلام سرقت از مهمترین بخش های یک ساختمان هوشمند محسوب می شود. دستگاه های مختلف و برند های متعددی برای این کار وجود دارد که نیازمند یادگیری و آموزش تخصصی می باشد. در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، با  سیستم های اعلام سرقت به طور کامل آشنا خواهید شد.

آموزش سیستم اعلام حریق در هوشمند سازی ساختمان

آتش سوزی، یکی از آسیب رسان ترین حادثه هایی است که متاسفانه به کرات در ساختمان ها رخ داده و باعث آسیب های مالی و حتی جانی شده است. به همین خاطر پیشگیری از آن، می تواند بسیار از بروز حادثه و تبعات بعد از آن جلوگیری کند. سیستم های مختلفی برای اعلام و حتی اطفای حریق وجود دارند که با آنها آشنا خواهیم شد.

آموزش درب های اتوماتیک در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان

استفاده از درب های اتوماتیک، باعث صرفه جویی در وقت شده، نیاز به تلاش برای باز کردن درب را از بین برده و مهمتر از همه، امنیت ساختمان را با جلوگیری از ورود های غیر مجاز ارتقا داده و از سرقت ها تا حد زیادی جلوگیری می کند. استفاده از این درب ها نیز نیازمند آموزش و یادگیری است.

آموزش هوشمند سازی سیستم روشنایی ساختمان

با توجه به نیاز مبرم جهان به صرفه جویی در مصرف، در ساختمان های بزرگ، به طور مداوم با روشن ماندن بی دلیل چراغ ها، اسراف بیش از حد انجام می شود. این مصرف بی رویه، هزینه مالی گسترده را نیز در پی خواهد داشت. به همین خاطر بسیاری از افراد ترجیح می دهند تا از سیستم هایی استفاده کنند که روشنایی ساختمان را به صورت هوشمند کنترل می کند. کنترل روشنایی، نیازمند قطعات و فرایند های خاصی است که به آن پرداخته می شود.

آموزش هوشمند سازی سیستم آبیاری ساختمان های ویلایی

در ساختمان های ویلایی، مخصوصا ساختمان هایی که حیاط بزرگ دارند، استفاده از فضای سبز، می تواند باعث زیبایی بصری و البته آرامش روانی باشد. بسیاری از خانه های ویلایی، باغچه های بزرگ دارند که آبیاری دستی آنها، اصلا مقرون به صرفه نیست و آب زیادی را هدر می دهد. راه حل جلوگیری از این اسراف، استفاده از سیستم های آبیاری هوشمند است که در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان ارائه خواهد شد.

آموزش هوشمند سازی سامانه کنترل نور ورودی ساختمان

معمولا در ورودی ساختمان ها، چراغ هایی به کار برده می شود که اکثرا به طور کامل، روشن هستند. حتی در مواقعی که نور کافی است و یا کسی در این قسمت ها نیست که به نور احتیاج داشته باشد. کنترل نور ورودی به صورت هوشمند می تواند از این روشن ماندن دائمی جلوگیری کرده و در مواقع مورد نیاز نور را با توجه به شرایط تنظیم کند.

آموزش کنترل سیستم آنالوگ و دیجیتال

به طور خلاصه، اطلاعات دیجیتال به اطلاعات پیوسته گفته می شود. مانند دما. و اطلاعات آنالوگ، اطلاعاتی هستند که به صورت 0 و 1 بیان می شوند. مانند خاموش و یا روشن بودن ی چراغ. سنسورها می توانند خروجی های دیجیتال و یا آنالوگ داشته باشند در حالی که ممکن است پردازش بر اساس آنها انجام نشود. بنابراین نیاز به کنترل سیستم های دیجیتال و آنالوگ وجود دارد و این آموزش در دوره هوشمندسازی ساختمان کارن به طور جامع مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

آموزش هوشمند سازی سیستم ایمنی ساختمان

سیستم ایمنی ساختمان، از مهمترین بخش های یک ساختمان است که ایمنی در برابر سرقت، آسیب به بخش های مختلف، جلوگیری از بروز حوادث و… همه در این دسته قرار می گیرند. در دوره هوشمند سازی ساختمان، به این سیستم ها پرداخته می شود.

معرفی BMS و علل نیاز به آن

System Management Building  که به اختصار به آن BMS گفته می شود، یک سیستم یکپارچه کنترل و نظارت بر یک بنا و ساختمان است. هر ساختمانی، اعم از مسکونی، تجاری، تفریحی، موزه ها و… همگی می توانند سبک BMS را داشته باشند. سیستم های BMS تمام جنبه های هوشمندسازی را در خود جای داده است. در این آموزش، با چیستی و دلایلی که به این سیستم نیاز دارید، به طور کامل آشنا خواهید شد.

بررسی سناریوها در BMS جهت کاهش هزینه مصرف و نگهداری

پس از آشنایی با BMS متوجه خواهید شد، به روش های مختلف می توان فرایند هوشمند سازی ساختمان را انجام داد. چیزی که اهمیت دارد، سناریویی است که برای کاهش هزینه مصرف و نگهداری ساختمان از آن استفاده می کنید. در این بخش به بررسی این سناریو ها می پردازیم.

آشنایی و لمس تجهیزات و اجزا سخت افزاری BMS

برای داشتن یک BMS به تجهیزات خاصی نیاز دارید. در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، با این تجهیزات به صورت عملی آشنا خواهید شد.

معرفی پروتکلهای مناسب و اهمیت پروتکل در BMS

در فرایند هوشمند سازی، برای یکپارچه سازی رد و بدل شدن اطلاعات و پردازش آنها، نیازمند پروتکل هایی هستیم که تمامی بخش ها به صورت هماهنگ از آن استفاده کنند. پروتکل های مختلفی مانند M-BUS، ZIGBEE،Modbus  و… وجود دارند که در دوره آموزشی کارن به پروتکل های لازم در این سیستم پرداخته و اهمیت آن ها را متوجه می شویم.

معرفی اجزا مختلف BMS و سناریو های یکپارچه سازی

BMS ها، بسیار گسترده  هستند. بنابراین طبیعی است که اجزای مختلفی داشته باشند. برای استفاده از این سیستم، شما نیازمند آشنایی با تمامی این اجزا هستید. همچنین باید بدانید که نحوه همگام سازی و یکپارچه سازی این سیستم ها به چه صورت است. در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، با این کار آشنا خواهید شد.

آموزش بخشهای مختلف BMS شامل: سیستم تهویه مطبوع HVAC

سیستم تهویه، گرمایش و سرمایش ساختمان، جزء جدا نشدنی از یک ساختمان است. از مهمترین کارهایی که می توان با استفاده از هوشمند سازی انجام داد، برقراری یک تعادل نسبی بین هزینه راه اندازی، هزینه نصب، مصرف دستگاه و هزینه انرژی مورد استفاده است. سیستم تهویه مطبوع HVAC توانسته با ورود به عرصه هوشمند سازی، دو فرایند گرمایش و تهویه مطبوع را راحت تر کند. در این بخش به طور کامل با سیستم تهویه مطبوع HVAC و نحوه استفاده از آن آشنا می شوید.

آشنایی با موتورخانه مرکزی شامل چیلرها، بویلر، برج خنک کننده و پمپ ها

برای هوشمند کردن فرایند های انجام شده در موتور خانه، لازم است تا با بخش های مختلف یک سیستم گرمایشی و اجزای موجود در موتور خانه و همچنین نحوه فعالیت آنها آشنا شوید. در این بخش، با مواردی که در موتورخانه مرکزی به آن نیاز دارید، آشنا می شوید.

آموزش کار با سیستم کنترل روشنایی، سناریوها و تجهیزات

سیستم روشنایی، از جمله بخش های مورد استفاده در یک BMS است. این سیستم ها، کنترل میزان روشنایی مورد نیاز را با توجه به شرایط موجود در اختیار دارند. برای استفاده از این سیستم نیز نیاز به برنامه و تجهیزات خاصی است که با آنها آشنا می شویم.

آموزش سیستم کنترل تردد ACCESS CONTROL تجهیزات و سناریو ها

کنترل تردد، کنترل دسترسی یا ACCESS CONTROL از جمله بخش هایی است که در صورت استفاده در هر قسمت، باعث بالا رفتن امنیت در آن بخش می گردد. کنترل تردد می تواند به صورت فیزیکی از یک مکان و یا دسترسی های نرم افزاری به یک بخش باشد. برای مثال ممکن است اعضای ساختمان، همگی امکان اضافه کردن عضو جدید را برای دسترسی به سیستم امنیتی نداشته باشند!

آموزش اعلام حریق FIRE ALARM مربوط به هوشمند سازی ساختمان

جلوگیری از حادثه آتش سوزی، به دو صورت اعلام حریق و اطفای حریق صورت می گیرد. لازمه وجود یک سیستم اطفای حریق، استفاده از سیستم اعلام حریق دقیق و با کیفیت است. این سیستم ها می توانند به صورت های مختلف حریق را اعلام کنند که بستگی به شرایط و دستگاه مورد استفاده دارد. در این بخش به طور کامل با این سیستم آشنا خواهید شد.

آموزش نظارت تصویری CCTV مربوط هوشمند سازی ساختمان

جعبه جادویی مدار بسته! که به آن CCTV نیز گفته می شود، می تواند به صورت با سیم یا بی سیم مورد استفاده قرار گیرد. این دستگاه ها، عملکرد نظارتی و حتی حفاظتی در BMS را داشته که پایه و اساس بسیاری از بخش های دیگر خواهد بود.

نقش شبکه در اجرا BMS

شبکه های کامپیوتری، اساس و پایه ارتباط بین اجزای مختلف BMS است. انتقال داده ها و دستورات همگی بر بستر شبکه انجام می شود. تمامی پروتکل های مورد استفاده، از شبکه های کامپیوتری استفاده می کنند. به همین خاطر لازم است تا با شبکه به صورت مقدماتی آشنایی داشته باشید.

آموزش اجرا SMART HOME و موارد کاربرد و پروتکلهای ارتباطی آن

شبکه های کامپیوتری، اساس و پایه ارتباط بین اجزای مختلف BMS است. انتقال داده ها و دستورات همگی بر بستر شبکه انجام می شود. تمامی پروتکل های مورد استفاده، از شبکه های کامپیوتری استفاده می کنند. به همین خاطر لازم است تا با شبکه به صورت مقدماتی آشنایی داشته باشید.

مفهوم  smart home و  BMS با یکدیگر متفاوت هستند. اینکه چگونه یک SMART HOME را اجرا کنیم، بستگی به عوامل زیادی دارد. در این بخش به نحوه اجرا، کاربرد های یک SMART HOME و پروتکل هایی که برای ارتباط بین اجزای مختلف آن مورد استفاده قرار می گیرد، می پردازیم.

اجرای پروژه با نرم افزار Factory i/O

پیش از اجرای سیستم در محیط واقعی، نیازمند اجرا در یک برنامه شبیه سازی، با قدرت گرافیکی بالا هستیم. این برنامه، یک محیط سه بعدی با امکانات بالا را برای شبیه سازی در اختیار افراد قرار می دهد که در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان با آن آشنا خواهید شد.

معرفی برنامه Home i/O

برنامه home i/o، مشابه با برنامه قبلی است که برای مصارف سبک تر و خانه های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرد.

معرفی بازار کار رشته هوشمند سازی ساختمان

با توجه به نیاز مبرم ساختمان ها به امنیت، جلوگیری از وقوع حوادث، صرفه جویی در مصرف، صرفه جویی در وقت و… هوشمند سازی ساختمان اکنون وارد فاز جدید شده است و به طور گسترده توسط افراد مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو، امروزه آینده بسیار روشنی پیش روی این رشته بوده و تا سالیان سال، نیاز به آن وجود خواهد داشت. با توجه به ماهیت تخصصی این رشته، افراد بسیاری وارد آن نمی شوند و بازار کار، به دست افراد متخصص و حرفه ای خواهد افتاد. اما لازمه ورود به این رشته، ابتدا تخصص در آن است. این تخصص می تواند با گذراندن دوره های آموزشی، نزد متخصصان و اساتید این حوزه، مهیا شود.

چرا در دوره های کارن ثبت نام کنیم؟

برای آموزش و یادگیری این حرفه، دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان شرکت کارن، از جمله بهترین انتخاب هایی است که می توانید داشته باشید. این شرکت، توسط جمعی از متخصصین رشته های برق، مخابرات، کامپیوتر و… تاسیس شد. از این رو، مجموعه ای کامل از تخصص ها را می توان در این شرکت پیدا کرد که تمامی جنبه های آموزش هوشمند سازی را به طور جامع در بر می گیرد.

دریافت مجوز رسمی از وزارت صمت، باعث شده تا خدمات این شرکت، کاملا مطمئن و حرفه ای ارائه شود. سابقه ده سال فعالیت در زمینه های اتوماسیون و هوشمند سازی، با چندین پروژه موفق انجام شده توسط متخصصین این شرکت، از سوابق درخشان شرکت کارن محسوب می شود که می توانید با استناد به آنها، از حرفه ای بودن خدمات ارائه شده و تخصص مدرسین در زمینه های عملی و تئوری، اطمینان پیدا کنید.

اطلاعات دوره های آموزشی هوشمندسازی ساختمان

طول دوره مقدماتی KNX

30 ساعت (4 تا 5 روز)

استاد

اساتید مجرب با مدرک بین المللی

گواهینامه

اعطای مدرک داخلی و بین المللی معتبر

هزینه و شرایط پرداخت

3 میلیون تومان

طول دوره پیشرفته KNX

30 ساعت (4 تا 5 روز)

استاد

اساتید مجرب با مدرک بین المللی

گواهینامه

اعطای مدرک داخلی و بین المللی معتبر

هزینه و شرایط پرداخت

5.5 میلیون تومان

طول دوره تخصصی HVAC در KNX

12 ساعت (2 روز)

استاد

اساتید مجرب با مدرک بین المللی

گواهینامه

اعطای مدرک داخلی و بین المللی معتبر

هزینه و شرایط پرداخت

2.5 میلیون تومان

سوالات متداول درباره دوره هوشمند سازی ساختمان

 

به طور کلی، این دوره ها در 30 ساعت برگزار می شوند و برگزاری آن بین 4-5 روز زمان خواهد گرفت.
کتاب هایی در طی دوره، توسط مدرسین پیشنهاد می شوند که می توانید از آنها استفاده کنید.
در انتهای دوره معیار سنجش آموخته ها وجود دارد؟
بله. آزمون هایی به دو صورت تئوری و عملی از شرکت کنندگان گرفته می شود.
آیا گواهینامه پایان دوره به شرکت کنندگان داده می شود؟
در صورت قبولی در آزمون ها، گواهینامه گذراندن دوره اعطا می شود.
با گذراندن دوره ها، امکان ورود به بازار کار وجود دارد؟
بله. دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان، کامل و جامع بوده و پس از گذراندن این دوره، می توانید فعالیت های خود را در این زمینه آغاز کنید.
شرکت در تمامی کلاس های دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان اجباری است؟
برای یادگیری بهتر، لازم است تا در تمامی کلاس ها شرکت کنید. حداقل 75 درصد از کل کلاس ها اجباری است.

فرم ثبت نام