دوربین مداربسته

دوربین مدار بسته برای حیاط

دوربین مدار بسته برای حیاط [ معرفی و بررسی بهترین مدل ها]

اکنون در خیلی از خانه‌ها از دوربین مداربسته استفاده می‌شود. دوربین مداربسته برای حیاط می‌تواند امنیت خانه‌ها را بالا ببرد و از سرقت جلوگیری کند. شما هم می‌توانید با نصب این دوربین‌ها در حیاط منزل‌تان از مزایای استفاده از این دوربین‌ها برخوردار شوید و حس آرامش ‌و امنیت داشته باشید؛ همچنین می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز که بخواهید از راه دور به حیاط اشراف داشته باشید و در صورتی که سرقت سارقی را از دوربین مشاهده کردید به سرعت خود را به حیاط برسانید و جلوی دزدی او را بگیرید. سارقان هم از دیدن این دوربین‌ها از سرقت منصرف می‌شوند. برای نصب این دوربین نیاز به افراد ماهر و کارآزموده است که در این زمینه تخصص کافی دارند. تا آخر این مطلب همراه ما باشید تا به معرفی انواع این دوربین‌ها که مناسب حیاط هم هستند بپردازیم.

انواع دوربین مداربسته

ما در این مطلب قصد داریم انواع دوربین مداربسته را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با آشنا شدن با آنها بهترین‌ها را برگزینید. این دوربین‌ها را براساس جنبه‌ها و فاکتورهای متعددی دسته‌بندی می‌کنند که عبارتند از:

انواع دوربین مدار بسته بر اساس تکنولوژی

این دوربین‌‌ها را با توجه به چگونگی ارسال کردن تصویر به دستگاه ضبط کننده به دو دسته زیر تقسیم‌بندی می‌کنند:

  • دوربین مداربسته آنالوگ: این دوربین‌ها ابتدا براساس تکنولوژی آنالوگ تولید شده و به مرور تولیدکنندگان نوع اچ دی آن را تولید و روانه بازار کردند. انواع دوربین‌های مداربسته آنالوگ در بازار شامل دوربین توربو اچ دی، اچ دی تی وی یک، اچ دی سی وی یک، ای اچ دی و … هستند. این دوربین‌ها قیمت مناسب‌تری از انواع دیگر دارند.
  • دوربین مداربسته تحت شبکه: این دوربین که به نام IP هم معروف است کیفیت تصویر بالاتری از نوع قبلی دارد و از قابلیت پردازش تصویر بالاتری برخوردار است. نسل جدید آنها مجهز به سیستم هوشمند بوده و در ساختمان‌های مختلف کاربرد دارند. این دوربین‌ها قیمت بالایی دارند و به همین دلیل مشتریانی که واقعا به آن نیاز دارند آن را خریداری می‌کنند.

دوربین مدار بسته بر اساس برند

شرکت‌های مختلفی در دنیا وجود دارند که اقدام به تولید دوربین‌های مداربسته می‌کنند. برخی از برندهای معروف آن اکسیس، اویژیلون، بوش، سامسونگ و سونی هستند که قیمت بالایی دارند. برخی از برندهای چینی همچون هایک ویژن، داهوا، یونی ویو، تیاندی و… از برندهای خوبی هستند که در کشورهای دیگر شناخته شده هستند. توصیه می‌کنیم شما هم اقدام به خرید برندهای شناخته شده و معروف کنید تا بتوانید از مزایای خدمات پس از فروش آنها برخوردار شوید.

دوربین مداربسته بر اساس شکل

در یک دسته‌بندی دیگر دوربین مداربسته را از لحاظ شکل مورد بررسی قرار می‌دهند. دوربین‌های موجود در بازار شکل‌های مختلفی دارند که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • دوربین مداربسته دام: شکل این دوربین شبیه گنبد است‌ چون این دوربین‌ها بیشتر روی سقف نصب می‌شوند به دوربین سقفی هم معروف هستند و بیشتر برای فضاهای داخلی همچون رستوران، اداره، فروشگاه و… كاربرد دارند.
  • دوربین مداربسته بولت: دوربین مذکور شکل استوانه‌ای و شبیه به گلوله دارد. این دوربین‌ها در فضاهای بیرونی کاربرد دارند و چون بدنه اکثر آنها فلزی است در شرایط نامناسب آب‌وهوایی هم مقاوم هستند.
  • دوربین مداربسته باکس: این دوربین به شکل مکعب مستطیل بوده و بیشتر در صنایع کارایی دارد. این دوربین‌ها در هنگام خرید لنز ندارند و شما باید به صورت جداگانه آن را خریداری و نصب کنید.
  • دوربین مداربسته اسپید دام: نام دیگر آنها دوربین گردان، چرخشی یا PTZ است که از قوی‌ترین دوربین‌ها محسوب شده و توان چرخش آنها بین ۳۶۰ درجه افقی و ۱۸۰ درجه عمودی است و توان ضبط تصویر باکیفیت را از دور دارد.
  • دوربین مداربسته کیوب: دوربین کیوب همان دوربین‌های پایه‌دار و رومیزی هستند که میکروفن داخلی و اسپیکر دارند. از قابلیت‌های این دوربین ارتباط صوتی دوطرفه است.
  • دوربین چشم ماهی: دوربین چشم ماهی یا Fisheye که شبیه چشم ماهی است می‌تواند ۱۸۰ درجه یا ۳۶۰ درجه را ضبط کند که البته قدرت دید آنها به تعداد دوربین‌ها مربوط می‌شود. دوربین مذکور لنز ثابتی داشته و روی سقف‌هایی با حداقل ۳ متر ارتفاع وصل می‌شود.
  • دوربین مخفی: نوع دیگری از دوربین‌ها که به دوربین مخفی معروف هستند دوربین‌های کوچکی بوده که قابل مخفی شدن هستند. از این نوع دوربین‌های موجود در بازار می‌توان به دوربین مینیاتوری یا پینهول و دوربین سوزنی اشاره کرد.

 

دوربین مداربسته بر اساس کیفیت تصویر

برای بسیاری از مشتریان وضوح تصویر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. عوامل خاصی در کیفیت تصویر موثر هستند که یکی از آنها رزولوشن و وضوح تصویر است. در مشخصات آنها عددی در کنار MP درج می‌شود که در واقع نمایانگر وضوح تصویر است و هر چقدر این عدد بیشتر باشد تصویر واضح‌تر بوده و جزئیات آن بیشتر نشان داده می‌شود. اعداد آنها 1، 2، 3، 4، 5، 6 ، 8 و 12 است. انواع رزولوشن دوربین‌های موجود در بازار عبارتند از:

  • 1 مگاپیکسل HD 270 * 1280
  • 2 مگاپیکسل Full HD 1080 * 1920
  • 3 مگاپیکسل 1536 * 2048
  • 4 مگاپیکسل 1440 * 2560
  • 5 مگاپیکسل 1920* 2536
  • 8 مگاپیکسل 2160 * 3840 4K

دوربین مداربسته بر مبنای لنز

دوربین مداربسته را از یک منظر دیگر هم تقسیم‌بندی می‌کنند و آن براساس لنز دوربین است. لنز این دوربین‌ها در یکی از دو دسته لنز ثابت یا Fixed و لنز متغیر یا Varifocal جای می‌گیرند. این ویژگی در دیتا شیت دوربین به صورت عددی که همراه با mm است و یکی از عبارت‌های Fixed یا Varifocal نشان داده می‌شود. دوربین با لنز ثابت نمی‌تواند میدان دید را تنظیم کند. اما با دوربین با لنز متغیر می‌توان میدان دید را تنظیم کرد. بعضی از مدل‌های دوربین با لنز متغیر به صورت موتورایز هستند و تنظیم و زوم کردن آنها از طریق منو به صورت خودکار انجام می‌شود.

دوربین مداربسته بر اساس آپشن

در یک تقسیم‌بندی دیگر دوربین‌های مداربسته را براساس آپشن‌های مختلفی دسته‌بندی می‌کنند. قابلیت‌های خاصی همچون دارا بودن میکروفن و قابلیت ضبط صدا و بدون این قابلیت در بعضی از این دوربین‌ها وجود دارد. همچنین این دوربین‌ها می‌توانند از کارت حافظه، وای فای و ضدآب و ضد نور بودن، HLC ،WDR، تشخیص چهره و… برخوردار باشند. این دوربین‌های مجهز چون از امکانات پیشرفته‌تری برخوردارند قیمت بالاتری دارند.

سخن پایانی

دوربین مداربسته در انواع مختلفی در بازار مشاهده می‌شوند. در بسیاری از حیاط خانه‌ها هم این دوربین‌ها کاربرد دارند و مالکان خانه‌ها با استفاده از آنها امنیت منزلشان را بالا می‌برند و مانع از سرقت سارقان می‌شوند. دوربین‌های مذکور در دسته‌بندی‌ مختلفی قرار گیرند. ما در این مطلب سعی کردیم انواع دوربین‌های مداربسته را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار دهیم و خدمت شما سروران عزیز که قصد خرید آنها را دارید معرفی کنیم. شما می‌توانید برای خرید بهترین دوربین‌ها به سایت ما مراجعه و اقدام به سفارش آن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *